Pushing
sustainability
forward

HomeZonnepanelen

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven zoeken naar manieren om uw energiekosten te verminderen en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Een effectieve manieren om dit te bereiken, is door zonnepanelen te installeren.

Bij de installatie van zonnepanelen kunt u kiezen uit verschillende opties, waaronder zonnepanelen als carport, op het dak, op de grond of in een kasdek. Elke optie heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende soorten bedrijven.

Zonnepanelen als carport zijn ideaal voor bedrijven met een parkeerplaats of garage. Niet alleen bieden ze bescherming voor voertuigen, maar ze kunnen ook een extra bron van energieopwekking zijn zonder veel ruimte op te offeren.

Zonnepanelen op het dak zijn de meest populaire optie voor bedrijven. Dit komt omdat ze geen bruikbare ruimte in beslag nemen waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die weinig grondoppervlak hebben. Het installeren van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf biedt niet alleen een rendabele manier om uw energiekosten te verlagen, maar verbetert ook uw bedrijfsimago en laat zien dat u zich inzet voor een duurzamere toekomst.

Zonnepanelen in een kasdek benutten het dakoppervlak van een kas voor zonne-energieopwekking. Dit kan helpen om de energierekening van de kas te verlagen en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Voor de zonnepanelen in het kasdek maken wij gebruik van een speciaal ontworpen paneel die in de kasconstructie geplaatst kan worden. Zo is er geen apart montageframe nodig.

Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om zonnepanelen op de grond te installeren. Dit is vooral geschikt voor bedrijven met veel open ruimte en weinig dakoppervlak. Zonnepanelen op de grond kunnen worden geïnstalleerd in de vorm van een zonne-energiepark en bieden een uitstekende manier om extra energie op te wekken.

Of u nu kiest voor zonnepanelen als carport, op het dak, op de grond of in het kasdek, zonne-energie is een slimme investering voor uw bedrijf. Het verlaagt niet alleen uw energierekening, maar verbetert ook uw bedrijfsimago en laat zien dat u zich inzet voor duurzaamheid.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen voor zakelijke zonne-energie. Onze experts helpen u graag bij het ontwerpen en installeren van een op maat gemaakte oplossing die past bij uw behoeften.

Neem Contact Op

Pushing
sustainability
forward