Pushing
sustainability
forward

HomeAgrarisch

Als kalverhouder, melkveehouder of varkensboer heeft u veel energie nodig. Dit kan zowel in de vorm van elektriciteit als in de vorm van warmte zijn.

Om het elektriciteitsverbruik te compenseren kan er voor PV-panelen worden gekozen.

In het geval van warmte is de kans groot dat u deze warmte opwekt met een warmteopwekker die brandstof nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een gasketel of een biomassa ketel.

Een zonnewarmtesysteem is een zeer rendabele oplossing voor agrarische bedrijven waar veel warm water en/of warmte wordt verbruikt.

Zonnewarmtesystemen hebben een zeer interessant rendement waarmee de financiële investering in korte tijd terugverdient wordt.

Next Source adviseert, engineert, levert en installeert complete zonnewarmte- en zonnestroom- systemen voor uw bedrijf.

Neem Contact Op

Pushing
sustainability
forward

Veehouderij

Op zoek naar een duurzame oplossing voor uw veehouderij? Next source biedt u de perfecte oplossing!

Onze energiebesparende systemen zijn speciaal ontworpen voor diverse disciplines binnen de intensieve veehouderij, waaronder kalver- en varkenshouderijen.

Onze zonneboilersystemen zijn de ideale voorverwarmer voor uw bestaande verwarmingssysteem. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een beter milieu.

Onze systemen zijn ook perfect voor het reinigen van melkrobots, leidingen en melktanks.

Naast zonneboilersystemen bieden zonnepanelen ook tal van voordelen voor de agrarische sector. Zo kunt u met behulp van zonnepanelen uw eigen groene stroom opwekken en zo flink besparen op uw energierekening.

Daarnaast draagt u op deze manier bij aan een duurzame toekomst en vermindert u uw CO2-uitstoot.

Zonnepanelen zijn bijvoorbeeld geschikt voor het aandrijven van elektrische apparatuur in uw veehouderij, zoals melkrobots, ventilatoren en verlichting.

Ook kunnen zonnepanelen gebruikt worden voor het drogen van gewassen of het verwarmen van water voor bijvoorbeeld de reiniging van stallen en materiaal.

Daarnaast kunt u onze systemen ook toepassen als een efficiënte en duurzame oplossing voor de mestverwerking.

Van ontwerp tot realisatie, wij helpen u graag met het realiseren van uw duurzame veehouderij.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie en contact ons gerust voor een persoonlijk advies op maat.