Pushing
sustainability
forward

HomeRecreatiesector

Met zonnecollectoren kunt u op een efficiënte en duurzame manier energie opwekken voor uw hotel, camping of groepsaccommodatie. Dankzij deze technologie bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groene toekomst.

Niet alleen zorgen onze zonnecollectoren voor een groot deel van de energiebehoefte van uw accommodatie, ze maken u ook minder afhankelijk van energieleveranciers. Hierdoor kunt u uw energiekosten beter beheersen en voorspelbaarder maken.

Maar de voordelen van zonnecollectoren gaan verder dan alleen kostenbesparing. Door te kiezen voor duurzame energie-initiatieven, verbetert u uw reputatie en wordt u aantrekkelijker voor klanten die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Daarnaast zijn er vaak subsidies beschikbaar voor hotels, campings en groepsaccommodaties die zonnecollectoren willen installeren. Hierdoor wordt de investering in zonnecollectoren nog aantrekkelijker.

Met zonnecollectoren kiest u voor een toekomstbestendige oplossing die niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen met het implementeren van zonnecollectoren op uw accommodatie.

Neem Contact Op

Zwembad

Zwembaden, binnen of buiten, verbruiken zeer veel energie voor het verwarmen van het water. Een zonnewarmte-installatie is een ultieme oplossing voor het verwarmen van zwembaden. Vaak kan door het toepassen van zonnecollectoren bijvoorbeeld het zwemseizoen voor buitenbaden worden verlengd zonder dat dit extra stookkosten vraagt. Ook kan er een combinatiesysteem worden gemaakt waarbij ook de douches worden verwarmd door het systeem. Uiteraard bekijken we bij u op locatie eerst uitvoerig de huidige installatie.

Camping

U biedt uw gasten ultiem plezier en ontspanning maar ook comfort. Uw gasten douchen en afgaande op de beoordelingssites behoren de sanitaire- en douchevoorziening tot de belangrijkste criteria in het welbevinden van uw klanten. Een lekkere warme lange douche biedt comfort, maar geeft ook hogere energiekosten. Daarnaast heeft uw camping of recreatiepark misschien wel een zwembad waar veel warmte voor nodig is. Een zonneboilersysteem biedt hiervoor een uitstekende en rendabele oplossing en er zijn subsidies voor beschikbaar.

Wellness

Er wordt gelukkig weer meer uitgegeven aan luxe door de consument. Wellness centra zijn populair om een dagje ultiem te genieten. Uw gasten houden zich dan natuurlijk niet heel erg bezig met een minuutje meer of minder douchen en de whirlpool moet wel de hele dag aangenaam warm zijn. Dit alles kost veel energie. De energierekening zal dus een belangrijke kostenfactor zijn. Een zonneboilersysteem is een ideaal en duurzaam systeem om te besparen op de energie voor warm water. Wat is er mooier dan duurzaam te genieten met een lagere energierekening?!

Sportvereniging

Wij komen vaak bij sportverenigingen met verouderde verwarmingsinstallaties. Begrijpelijk omdat verenigingen geen oneindig investeringsbudget hebben. Op dit moment zijn er diverse subsidiemogelijkheden waarbij verenigingen tot 40% van de investering van een zonneboilersysteem kunnen terugkrijgen. Een zonneboiler is de meest rendabele oplossing voor het maken van warm tapwater en kan ook nog ondersteunen in het verwarmen van het clubgebouw.

wellness