Pushing
sustainability
forward

Home

Ervaar het gemak van een goed werkend energieconcept

Wilt u als installateur, projectontwikkelaar of ondernemer verduurzamen met behulp van zonne-energie, dan is het soms lastig kiezen. Welke oplossing is goed genoeg? Hoe snel is uw investering weer terugverdiend? En hoe installeert u een complex systeem voor zonne-energie?

De specialisten van Next Source adviseren u over de mogelijkheden. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder zonnecollectoren, PVT-panelen, zonnepanelen, batterijsystemen en solar carports. Misschien nog wel belangrijker: we ontzorgen u volledig.

Zo doen we dat:

Berekenen
We komen langs, luisteren naar u en maken een zorgvuldige berekening.
Adviseren
We adviseren een oplossing en leggen onze berekening uit.
Begeleiden
We begeleiden de realisatie van a tot z.

Nader kennismaken?

Next Source biedt volledige service

Ons team staat voor u klaar bij elke stap van uw project, van ontwerp tot en met installatie. We begrijpen dat elk project anders is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw situatie en uw wensen.

We zijn bij Next Source nogal fanatieke aanhangers van zonne-energie. We zijn ervan overtuigd dat zonne-energie een belangrijke bijdrage kan leveren aan een duurzame, leefbare wereld. Daarom willen wij niet alleen dat u tevreden bent over onze producten en dienstverlening, maar ook dat u zich bewust bent van de voordelen van zonne-energie. We kunnen niet wachten om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw duurzame doelen.

Pushing
sustainability
forward

Ondernemers, installateurs, bouwbedrijven en projectontwikkelaars

We geloven in de kracht van samenwerking. We zijn er voor ondernemers die willen verduurzamen met behulp van zonne-energie. In verduurzamingsprojecten maken we graag deel uit van een groter geheel. Als adviseur, opdrachtgever, opdrachtnemer of onderaannemer werken we samen met installateurs, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Expertise in specifieke sectoren

Next Source is actief in diverse branches. Door de jaren heen hebben we met name veel expertise opgebouwd in vier specifieke sectoren:

 • Utiliteit
  In gebouwen waar veel warm water en energie worden gebruikt, kunnen zon-thermische systemen, pv- of pvt-panelen een uitkomst zijn. Denk aan ziekenhuizen, zorgcomplexen, appartementencomplexen, hotels en de voedingsindustrie.
 • Agrarische sector
  Kalverhouders, melkveehouders of varkensboeren hebben veel warmte en warm water nodig. Om die op te wekken, kunnen ze zonnestroom en pv-panelen inzetten.
 • Glastuinbouw
  Glastuinders hebben veel warmte nodig om de kassen op temperatuur te houden. Voor hen hebben we speciaal ontworpen zonnepanelen. Die kunnen we in de kasconstructie plaatsen zonder dat we daarvoor een apart montageframe nodig hebben.
 • Recreatie
  Benut gratis zonne-energie voor het verwarmen van het zwembad, de douches of de sauna.

Bekijk onze projecten

Alleen de beste producten zijn goed genoeg

Next Source levert alleen hoogwaardige diensten en producten van gerenommeerde merken. We selecteren onze producten zorgvuldig op basis van hun betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Bovendien werken we altijd met de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen om uw project tot een succes te maken.

Dit zijn de garanties van Next Source: